All Illusions

All Illusions
Artiestennaam
Lars van Tuijl, Meester-Goochelaar
Eigen naam
Lars van Tuijl
Uitgebreide omschrijving

Meester-goochelaar Lars van Tuijl is een graag geziene artiest op scholen en bso’s.
Bij feestelijke gelegenheden komen talloze versieringen tevoorschijn vanuit een wel hele kleine doos en natuurlijk mag ook een zwevende tafel niet ontbreken. Tijdens Sinterklaas, Kerst, Koningsdag en de Kinderboekenweek sluiten de shows naadloos aan op het thema en Lars levert zelfs shows waarin educatieve thema’s centraal staan.

De kinderen en hun begeleiders zitten niet alleen op het puntje van hun stoel, maar krijgen regelmatig de kans om mee te bewegen of zelfs te assisteren op het podium. En wat is er toch aan de hand met die juf of meester? Die lijkt plotseling te beschikken over verborgen talenten…

Wie is meester-goochelaar Lars van Tuijl?
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook parttime meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring in het werkveld maken van hem dus een terechte meester-goochelaar.

Na al die jaren weet Lars heel goed hoe met kinderen om te gaan en heeft hij tevens het geheim ontdekt hoe je kinderen stil kunt laten zitten om naar een goochelshow te kijken. Zijn geheim? Niet doen! Bij zijn shows doen kinderen veelvuldig mee. Ze mogen bewegen, helpen en lachen omdat zij net zoveel onderdeel uitmaken van de show als Lars zelf. Natuurlijk is het voor de kinderen dan geen enkel probleem om tijdens de trucs die Lars zelfstandig vertoond betrokken en ademloos toe te kijken!

Leuk om te weten:

* De voorstellingen van Lars zijn inhoudelijk af te stemmen op elke leeftijd. Een aparte show voor onder-, midden- en bovenbouw? Geen probleem.

* Decor en professionele geluidset geschikt voor +/- 400 toeschouwers standaard inbegrepen

* Een speciaal afscheid of een warm welkom? Een kind of leerkracht in het zonnetje zetten? Een spectaculaire opening voor een nieuw gebouw of een naamswijziging? Maatwerk is mogelijk!

* Lars van Tuijl was o.a. te zien in het populaire educatieve tv-programma De Buitendienst.

  • All Illusions
  • All Illusions

Stuur boodschap naar geregistreerde