Babello Entertainment

Babello Entertainment
Anders met Sander | Clown Babello
Babello Entertainment
Sander Ketels
Allround Entertainer Sander presenteert meerdere interactieve schoolvoorstellingen.
De shows zijn voorzien van een eigen decor, licht, geluid en geschikt voor alle groepen.
026-3119152

JEUGDSHOW ANDERS MET SANDER:
Sander is al ruim 12 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze jeugdshow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. Een gevarieerd en interactief programma waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken en een spetterende ballonnenfinale worden afgewisseld door leuke en herkenbare mee-zing liedjes.

Zijn unieke en afwisselende kindershows maken Sander terecht tot één van de meest gevraagde entertainers van dit moment. Hij weet perfect hoe hij de aandacht van de kinderen krijgt en hoe hij deze de gehele show kan behouden. Het is een vrolijke en energieke show die je laat lachen aan de lopende band. Deze show is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid.

Tijdsduur: 1 x 60 minuten of 2 x 45 minuten.

CLOWN BABELLO’S PRET PARADE:
Clown Babello is al ruim 12 jaar toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze clownsshow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan. U zou Clown Babello kunnen kennen van de vele optredens in het land en TV optredens bij o.a. Paul de Leeuw en RTL Late Night.

Zijn programma bestaat uit een aantal unieke acts. Zo is er een goochelshow, een draaiende borden act, een ballonnenfinale, mee-zing liedjes, en ook de sprekende pop Charley mag niet ontbreken bij deze interactieve show. Dit alles is amusement van de bovenste plank en is te boeken voor uw evenement. Deze show is voorzien van een groot showdecor en professioneel licht en geluid.

  • Babello Entertainment
  • Babello Entertainment

Stuur boodschap naar geregistreerde

Babello Entertainment