H&R Producties

H&R Producties
Artiestennaam
Aires Hovens
Eigen naam
Aires Hovens
Uitgebreide omschrijving

Onze voorstellingen zijn vooral geschikt voor de onderbouw.
Onze specialisatie ligt in de leeftijd bij kinderen van 4 tot 9 jaar.

De tovenaarsleerling: een vrolijke, magische voorstelling voor het hele jaar rond; Sinterklaasvoorstelling Aires en het boek van Sinterklaas, waar door een boef alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen worden;
En elk jaar een voorstelling in het thema van de Kinderboekenweek. Dit jaar is dat Gi ga groen. De voorstelling heet De brandnetelheks. In de voorstelling neemt Aires het, samen met de kinderen, op tegen de brandnetelheks.

De tovenaarsleerling.

Aires houdt van alles wat met toveren te maken heeft. Daarom heeft hij een grote verzameling toverspullen. Als hij door zijn spullen gaat vindt hij een vreemd potje. Hij maakt het potje open en tot zijn grote schrik verschijnt de regenheks. De regenheks wil het voor altijd laten regenen. Aires weet dan niet wat hij moet doen, maar krijgt hulp uit onverwachte hoek. Samen met de kinderen en de oude tovenaar probeert Aires de regenheks tegen te houden.
Gedurende deze voorstelling zijn Aires en de kinderen getuige van de meest wonderlijke dingen. Vliegende tafels, levende pannen, toverboeken die spontaan in brand vliegen en bloemen die verschijnen uit het niets. In deze interactieve voorstelling worden kinderen van het eerste tot het laatste moment actief betrokken.

Kinderboekenweek 2022

De brandnetelheks

Het thema van Kinderboekenweek 2022 is dit jaar gi ga groen. In de voorstelling De brandnetelheks wil boze Brandnetelheks alle mooie bloemen en plantjes op de wereld in brandnetels veranderen. Nu moet Aires met hulp van de kinderen en de lieve oude tovenaar dat voorkomen. Zal het Aires lukken om de heks tegen te houden en de natuur te redden?

Aires het boek van Sinterklaas

Aires en de kinderen wachten op de komst van Sinterklaas en zingen gezellig een liedje. Maar dan krijgen ze te horen dat er iets goed mis is! Een gemene boef heeft alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen, om zelf alle cadeaus te krijgen.
Aires weet niet wat hij moet doen, krijgt niemand dit jaar cadeaus. Maar… opeens krijgt Aires hulp uit onverwachte hoek! Samen met de kinderen en de tovenaar probeert Aires de letters terug te toveren. Deze voorstelling is een magisch, vrolijk, interactief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. Op speelse wijze werkt Aires toe naar de komst van deze kindervriend.

Telefoon
0622111777
  • H&R Producties
  • H&R Producties

Stuur boodschap naar geregistreerde