Tijl Damen Interactief Kindertheater

Tijl Damen speelt kindervoorstellingen in zijn eigen mobiele theater, incl. licht en geluid t/m 350 personen.
Artiestennaam:
Tijl Damen
Bedrijfsnaam:
Tijl Damen Interactief Kindertheater
Eigen naam:
Tijl Damen
Uitgebreide omschrijving:

Met een onuitputtelijke dosis energie en aanstekelijk enthousiasme vangt Tijl zijn publiek om pas los te laten als de voorstelling voorbij is. Alhoewel, helemaal loslaten? Het liefst laat hij zijn publiek al zingend en dansend de zaal verlaten.

Tijl speelt een waaier aan instrumenten waarop hij zichzelf begeleidt, zoals: gitaar, ukelele, accordeon, mandoline, drums, percussie, toetsen, maar daarnaast leeft hij zich ook graag muzikaal uit op pannen, lege flessen, olievaten of meubilair.

De interactieve, muzikale kindertheatervoorstellingen van Tijl Damen zijn een afgewogen mix van luisteren, kijken, ervaren en zelf actief meedoen. Het plezier dat Tijl zelf heeft in het maken en spelen van zijn liedjes en voorstellingen deelt hij graag met zijn publiek. Klappen, stampen, zingen, springen, dansen, zelf muziek maken, zelf een rol spelen: Tijl laat geen kans onbenut om de toeschouwer deelgenoot te maken van de show.

Tijl biedt voorstellingen voor kinderen van 2 t/m 12 jaar en voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Het speelgebied is heel Nederland en Vlaanderen. Er worden geen reiskosten in rekening gebracht.
Tijl beschikt over een eigen mobiel theater, inclusief licht en geluid t/m 400 kinderen.
Het volledige aanbod van voorstellingen en alle informatie kunt u vinden op https://www.tijldamen.com/kindervoorstellingen

Telefoon:
0117308979
  • De voorstellingen van Tijl Damen zijn een explosieve combinatie van theater, educatie, interactie en muziek.
  • Tijl Damen speelt interactieve kindervoorstellingen voor de hele basisschool.

Stuur boodschap naar geregistreerde