Contact

Deze website wordt gerealiseerd door:

Performers Platform.
Contactpersoon Roel van Dongen

Tel: 073-5219996
KVK nummer: 17145329

Postadres
Sportlaan 7
5242 CN Rosmalen
Bezoek alleen op afspraak

Hallo sitebezoeker,

Mijn naam is Roel van Dongen en ben initiatiefnemer van deze website.

De entertainmentbranche is sterk aan het veranderen. Een aantal belangrijke initiatieven en evenementen zijn verdwenen. De arbeidsmarkt is aan het verschuiven en trends en ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Veel artiesten willen hun talenten blijven uitdragen en zoeken een podium om hun kwaliteiten te demonstreren. Behalve als ontspanning en leren met plezier is aangetoond dat artiesten, muzikanten en andere performers een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de kunstzinnige, persoonlijk en maatschappelijke vorming van leerlingen binnen het huidige onderwijssysteem.

In mijn beleving behoort onderwijs tot een van de fundamenten van de Nederlandse cultuur. Het cultuurbeleid in Nederland heeft het zwaar te verduren en is het m.i. hoog tijd om deze op te waarderen. Het geven van allerlei impulsen is nodig om zowel artiesten als onderwijsinstellingen ertoe te bewegen meer cultuur in het klaslokaal te krijgen. Belangrijk daarbij is dat er één herkenbaar en duidelijk platform is waar zowel de vragende als de aanbiedende partij elkaar kunnen vinden. Vandaar mijn inspanningen om middels deze “sitecluster” een bijdrage te leveren om deze doelstelling te bereiken.

Deze “sitecluster” omvat de domeinen Schoolvoorstellingen.nl en Schooloptredens.nl. Elke domeinnaam heeft een eigen website die door de zoekmachines apart wordt geïndexeerd. De websites zijn aan elkaar gekoppeld en verwijzen naar dezelfde informatie. Deze (top)domeinen staan garant voor een plaatsje heel hoog in de zoekresultaten voor alle zoekopdrachten waar het woord onderwijs, optreden, voorstelling, concert, muzikant en artiest in genoemd worden.

Reden te meer om ervoor te zorgen dat u als performer er bij staat….

Contact

U kunt rechtstreeks met vermelde artiesten & muzikanten contact op nemen via hun vermeldingspagina. Voor vragen of informatie over deze website kunt u ons bereiken via onderstaand mailformulier